Huurwoningen in Haarlem

Let op: Deze huurwoningen staan al langer dan 24 uur online, wil je meer kans maken op nieuwe huurwoningen?

Ja, dat wil ik →

Vanaf €3,34 p/week

Woonspotter® scant automatisch 1300+ websites met huurwoningen. Zodat jij het nieuwste aanbod supersnel ontvangt en kunt reageren als één van de eerste kandidaten!
Aanmelden voor nieuwe woningen →

Verhalen van onze klanten lezen?

Koningin Wilhelminaplein 1036

70 m2
3-slaapkamers
€950 per maand

Koningin Wilhelminaplein 1036

70 m2
3-slaapkamers
€950 per maand

Willem Augustinstraat 272

70 m2
3-slaapkamers
€950 per maand

Willem Augustinstraat 272

70 m2
3-slaapkamers
€950 per maand

Als eerste reageren?

Dankzij snelle alerts reageer je als
één van de eerste kandidaten
Wordt als XAMOUNTX per maand gefactureerd. Na de gekozen periode kun je maandelijks opzeggen. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen annuleren.
Fout: Er lijkt een probleem te zijn met je e-mailadres. Het is mogelijk dat je met dit e-mailadres geen account kunt aanmaken. Kun je controleren of het correct is?
Geldig telefoonnummer
Error: Please check your e-mail address below
Minimaal 8 tekens
14 dagen niet goed = geld terug
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Als je de proefperiode niet annuleert, betaal je vanaf XSPECIALDATEX €29,95 per maand.

XTEXTX

Je hebt 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen nadat je je bestelling hebt afgerond. Door het verstrekken van je betalingsgegevens en het bevestigen van deze betaling, geef je (A) Woonspotter en onze payment service provider toestemming (mandaat) om een instructie naar je bank te sturen om het bedrag van je rekening af te schrijven en (B) geef je je bank toestemming om het bedrag van je rekening af te schrijven in overeenstemming met de bestelling en de algemene voorwaarden van Woonspotter. Je gaat ermee akkoord om ten minste 2 dagen voor de uitvoering van toekomstige vergoedingen meldingen te ontvangen. Na de proefperiode heeft het abonnement een opzegtermijn van één maand en wordt telkens met één maand verlengd.
Je hebt 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen nadat je je bestelling hebt afgerond. Door het verstrekken van je betalingsgegevens en het bevestigen van deze betaling, geef je (A) Woonspotter B.V. en onze payment service provider toestemming (mandaat) om een instructie naar je bank te sturen om het bedrag van je rekening af te schrijven en (B) geef je je bank toestemming om het bedrag van je rekening af te schrijven in overeenstemming met de bestelling en de algemene voorwaarden van Woonspotter. Je gaat ermee akkoord om ten minste 2 dagen voor de uitvoering van toekomstige vergoedingen meldingen te ontvangen. Na de eerste gekozen periode heeft het abonnement een opzegtermijn van één maand en wordt het telkens met één maand verlengd.

Hoe vind je in 2024 een huurwoning?

Woonspotter® zoekt op 1300+ websites naar huurwoningen
Elke 60 seconden checken we nieuw aanbod
De slimme zoekbots van Woonspotter® vinden meer dan 700 huurwoningen PER WEEK
Dankzij de snelle alerts reageer je als één van de eerste kandidaten en vind je VEEL meer woningen
Zoek naar huurwoningen →

Probeer het de eerste 5 dagen gratis, daarna €6,98 per week!

Ben
via Trustpilot.com
4 juli 2023

Ik ben dankzij woonspotter in contact gekomen met nieuwe makelaars en heb uiteindelijk met behulp van een woning alert via sms heel snel op een studio kunnen reageren, met succes! Ik heb de studio gekregen. Woonspotter bedankt 😁

Geverifieerd
Sophie
via Trustpilot.com
21 oktober 2023

WOEHOOOE!! 🥳🥳 Nieuw huisje gefixt, dankzij Woonspotter

Geverifieerd
Cherissa
via Trustpilot.com
20 oktober 2023

Ik ben nu een maand lid na een aantal reacties heb ik net een uitnodiging voor een bezichtiging ontvangen 💃 Goede service dus, het werkt echt ✌️

Geverifieerd
Jaap
via Trustpilot.com
20 augustus 2023

Ik ben geen fan van de typische websites voor huurwoningen. Woonspotter is wel echt anders. Het heeft me geholpen om snel te reageren op een huurwoning net buiten de ring en voor een eerlijke prijs. Huurcontract is rond. Dus toch gelukt en daarom 5 sterren.

Geverifieerd